Atlanta upoznala Bogdanovića (Video)

12.12.2020

02:44 >> 09:50

0

Autor: N. St.

Srpski igrač upisao prve minute u dresu novog kluba

Atlanta upoznala Bogdanovića (Video)
Copyright Profimedia

Predsezona je zvanično počela! Uvodno zagrevanje za start NBA lige je krenulo u Americi. Timovi su ušli u poslednje pripreme, rezultati nisu bitni, već samo privikavanje na igru, sisteme, akcije i sve ono što sledi.

Od srpskih igrača se prvi na terenu našao Bogdan Bogdanović i to u startnoj petorci. Upisao je prve minute u svom novom klubu – Atlanti. U „Stejt farm areni“ u Džordžiji se predstavio novom timu i navijačima, koji zbog pandemije koronavirusa i dalje ne mogu da gledaju mečeve sa tribina.

Njegov tim je izgubio od Orlanda (112:116), a Bogdan je za 23 minuta na parketu dao devet poena (2/5 za dva, 1/5 za tri, 2/2 penali), uz četiri skoka i dve asistencije. Trej Jang je dao sedam (2/7 za dva, 0/2 za tri, 3/4 penali). U Orlandu je odličnu partiju pružio Nikola Vučević (18, 11sk, 4as).

Detroit i Njujork su odigrali znatno tvrđi meč, Niksi su slavili na strani (84:90). Predvodili su ih Ar Džej Beret (15, 5sk) i ruki Obi Topin (11, 7sk). Na drugoj strani je Derik Rouz dao 10, a Blejk Grifin devet poena.

Pročitajte još: Bogdanović o novom timu, šta očekuje od sezone i ko će mu pomoći da upozna Atlantu

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike