Partizan i protiv Mornara bez Pantera, Obradović poručuje: Želimo da igramo mnogo bolje nego na poslednjim utakmicama

17.12.2021

11:05

0

Autor: 24sedam

Trener Partizana i Gregor Glas izneli očekivanja u susret Mornaru iz Bara

Partizan i protiv Mornara bez Pantera, Obradović poručuje: Želimo da igramo mnogo bolje nego na poslednjim utakmicama
20211106npObradovicZ06 - Copyright MN Press

U 12. kolu AdmiralBet ABA lige, košarkaši Partizana će u SC Topolica igrati protiv domaćeg Mornara. Meč je na programu od 17 časova uz direktan prenos na Arena Sport 1. 

Posle poraza od Cedevita Olimpije, crno-beli imaju učinak od devet pobeda i dva izgubljena meča, dok ekipa Mornara ima četiri trijumfa i sedam poraza. 

Pred poslednji trening pre polaska na put, trener Partizana Željko Obradović je rekao da mu je drago što ide na ovo gostovanje. 
 - Ja zaista želim da istaknem kako mi je mnogo drago što ću ići u Bar. Da ću videti dva čoveka, braću Pavićević koji su toliko uradili za taj klub i ja želim da im čestitam ovom prilikom na tome šta su uradili za košarku u Baru, koliko su stabilizovali taj klub i kakve su rezultate imali tokom poslednjih sezona. Od toga ćemo početi, od velikog poštovanja koje imamo prema njima. Naravno, kao i svakog protivnika ćemo ih maksimalno poštovati. Nećemo gledati poziciju na tabeli, ni našu ni njihovu, nego ćemo razmišljati o tome da je Mornar tim koji sigurno ima kvalitet i da mi moramo odigrati zaista mnogo bolje nego što smo to činili u poslednjim utakmicama - poručio je Obradović uz osvrt na to da u timu sigurno neće biti Kevin Panter, dok će za još nekoliko igrača situacija biti poznata nakon treninga.

Gregor Glas je pred sutrašnji meč rekao da želi da ekipa odigra dobro u defanzivi. 

Čeka nas teško gostovanje. Ekipa Mornara možda na tabeli nije u vrhu ali sigurno ima kvalitet i kod kuće su vrlo težak protivnik. Uradićemo sve da u odbrani igramo agresivno, bez grešaka koje smo pravili u poslednjoj utakmici, a u napadu da sprovedemo ono što se dogovorimo i nadam se, dođemo do pobede - istakao je Glas. 

AdmiralBet ABA liga, 12. kolo

Utorak:

FMP - Split 93:77

Petak:

Igokea - Cibona 18.00

Subota:

Mornar - Partizan 17.00

Cedevita Olimpija - SC Derbi 19.00

Budućnost - Krka 21.00

Nedelja:

Mega - Zadar 12.00

Crvena zvezda - Borac 18.45

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike