Koprivica za 24sedam: Mnogo mi znače pohvale Obradovića, ali nisam još ni blizu onoga gde želim da budem

17.12.2021

08:27

0

Mladi košarkaš Partizana sumirao dosadašnji deo sezone

Koprivica za 24sedam: Mnogo mi znače pohvale Obradovića, ali nisam još ni blizu onoga gde želim da budem
blša koprivica - Copyright MN Press

Kada je dolazio Balša Koprivica u Partizan mnogi su pomislili da će imati ulogu rotacionog igrača pored brojnih, već formiranih košarkaša, ali vrlo brzo je sin čuvenog Slaviše Koprivice uspeo da se nametne Željku Obradoviću i da zauzme mesto startne petice.

Iz meča u meč igra sve bolje, često je dobijao i javne pohvale od Obradovića za pristup i odnos prema igri. Skromni dečko nije toliko skroman kada stane na parket, već sa visinom od 215 centimetara pravi svima probleme.

Protiv Šlonska je upisao osam pena, šest skokova, jednu asistenciju, tri ukradene lopte i čak četiri blokade, što mu je i zaštitni znak. Ipak, posle meča nije bio zadovoljan igrom ekipe, uprkos trijumfu protiv poljskog tima u okviru Evrokupa.

- Dobili smo utakmicu, ali mislim da uopšte nismo dobro igrali. Pogotovo kako smo krenuli utakmicu, jer bila je loša energija, nismo ušli u dobar ritam i nismo ispoštovali principe u odbrani. Gubili smo lako lopte u prvom poluvremenu. Treba da izvučemo pouke iz ove utakmice, da vidimo gde smo grešili - kaže Koprivica za 24sedam.

Partizan je trenutno na skoru 6-1 u Evrokupu, dok je u ABA ligi na 9-2.

- Prilično sam zadovoljan dosadašnjim delom sezone, time kako smo krenuli. Imali smo i dobrih i loših utakmica. Kao igrač, ulazim u sve bolji ritam, a od ekipe očekujem da će biti još bolja - kaže Koprivica.

Ne krije Balša da mu prijaju pohvale Obradovića. A kome i ne bi?

 - Mnogo mi znači kada dobijem pohvalu od trenera, to mi daje motivaciju da nastavim da radim još jače. I daje mi samopouzdanje.

MN Press
 

Ističe mladi centar Partizan da je i sam zadovoljan svojim igrama, ali da planira da to sve bude još bolje.

- Jesam zadovoljan, ali nisam ni blizu onoga gde želim da budem, tako da treba da nastavim da radim. A kao ekipa treba da radimo mnogo kako bismo postigli ciljeve koje smo zacrtali na početku sezone - dodaje Koprivica.

Važne su pobede crno-belih i zbog borbe za prvo mesto u grupi Evrokupa koje je kasnije važno za prednost domaćeg terena.

- Pa dobro, da, ali treba da prođemo još kroz utakmicu sa Šlonskom i da se fokusiramo na sledeću, a nemamo mnogo vremena. Idu brzo jedna utakmica za drugom, tako da uvek gledamo onu sledeću.

Naredni meč Partizan igra u AdmiralBet ABA ligi protiv Mornara, a onda će biti gost Lokomotive.

- Video sam da su izgubili, ali Lokomotiva je dobra ekipa. Znam da u timu imaju Džonatana Motlija, koji je dobar igrač - konstatovao je Koprivica.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike