Saša Obradović se vraća među crveno-bele! Ponovo među Kneževe

13.12.2021

19:32

0

Srpski stručnjak će naslediti Zvezdana Mitrovića

Saša Obradović se vraća među crveno-bele! Ponovo među Kneževe
MN Press

Ubrzo nakon što je objavljena informacija da je Monako sporazumno raskinuo saradnju sa trenerom Zvezdanom Mitrovićem, francuski klub je pronašao zamenu.

U istom danu, na zvaničnom sajtu su potvrdili da je kao zamena angažovan nama dobro poznati stručnjak i nekadašnji trener Crvene zvezde, Saša Obradović

Tako će se srpski stručnjak vratio u Kneževinu u kojoj je istu funkciju obavljao u periodu od 2019. do 2020. godine pre nego što je preuzeo Crvenu zvezdu. Dakle i posle crveno-belih vodiće crveno-bele.

 

 

- Klub raste, imao je odlične rezultate prošle sezone. Monako je mnogo uložio i mislim da je svetla budućnost pred nama. Ovo je ambiciozan klub sa, sa upravom koja je postavila velike ciljeve - rekao je Obradović u intervjuu za klupski sajt.

Obradović je u Beogradu bio od juna do decembra 2020. godine, a nakon raskida saradnje, godinu dana je odmarao od košarke.

Sa druge strane pak, jedan od razloga rastanka Monaka i Mitrovića leži i u činjenici da je ekipa sa Azurne obale zakazala u elitnom takmičenju gde već pet mečeva ne zna za trijumf i bliža je dnu nego vrhu tabele. 

Bonus video:

24sedam

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam