Možda sam nekim svojim odlukama doprineo da Partizan pobedi: Trener Igokee surov prema sebi, nakon poraza od crno-belih

04.12.2021

22:20

0

Igosi su večeras "ispustili" velikih +14, te nisu napravili još jedno iznenađenje u ligi

Možda sam nekim svojim odlukama doprineo da Partizan pobedi: Trener Igokee surov prema sebi, nakon poraza od crno-belih
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana naneli su večeras težak poraz Igokei. Ekipa iz Laktaša je vodila tokom većeg dela meča, a crno-beli su do preokreta stigli u samom finišu i poenima sa penala upisali pobedu u 10. kolu Admiral Bet ABA lige.

Igokea je bila veoma blizu novog podviga, ali nakon trijumfa nad Crvenom zvezdom, to im večeras nije pošlo za rukom. Naime, u drugom poluvremenu su prokockali 14 poena prednosti, a Partizan je upisao trijumf rezultatom 70:68.

U prvoj izjavi posle meča, trener Igokee Dragan Bajić je krivca za poraz pronašao u - samom sebi.

- Čestitam Partizanu na pobedi, jako mi je drago zbog atmosfere večeras u dvorani, bila je ovo fina košarkaška predstava. Sigurno ću ja preuzeti odgovornost za poraz i smatram da sam možda nekim svojim odlukama doprineo da Partizan pobedi. Ostaje žal, mislim da bi bilo zasluženo i da smo mi pobedili. Većim delom utakmice odigrali smo taktički jako dobro, kontrolisali čitav tok meča, međutim utakmicu smo izgubili u 3-4 minuta, gde smo imali 'vakuum', gde smo izgubili neke lopte, dozvolili Partizanu da se lako vrati.

Sugerisao sam igračima, ta tranzicija, kontranapad, otvoren teren gde je Partizan jako moćan, prvo poluvreme 0 poena iz kontranapada, u drugom smo im našim greškama dozvolili da dođu do lakih poena. U pojedinim momentima je Partizan dolazio do otvorenih pozicija, kad je padala naša koncentracija u odbrani. Međutim, ne mogu da zamerim ništa igračima, zašto je došlo do pada koncentracije... - naveo je Bajić nakon meča.

Njegova ekipa sada se okreće ka FIBA Ligi šampiona, gde igraju za tri dana, ali nažalost ekipa iz Laktaša ima problema i sa povredama.

- Okrećemo se našim daljim obavezama, za tri dana imamo utakmicu Lige šampiona protiv Nimburka koja je jako bitna za nas. Imamo problema sa povrijeđenim igračima što se i večeras vidjelo u rotaciji, i što je takođe bitno večeras jeste da su nam neki visoki igrači brzo stigli do četiri faula, tako da smo morali da kombinujemo sa nekom manjom postavom - istakao je Bajić.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike