Očekuje se spektakl u Pioniru: Zvezdi stiže na noge moćni Uniks!

25.11.2021

15:23

0

Autor: Milan Nastić

Crveno-beli dočekuju ekipu koja ima u nizu pet pobeda u svim takmičenjima

Očekuje se spektakl u Pioniru: Zvezdi stiže na noge moćni Uniks!
delije - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde se vraćaju pred svoje navijače i to u meču protiv Uniksa u 12. kolu Evrolige. 

Crveno-beli žele da prekinu seriju od dva poraza u ovom takmičenju, a Stefan Marković pred sutrašnji duel (19.00) ističe da im u goste dolazi trenutno jedna od najboljih ekipe u Evroligi.

- Igraju stvarno odlično. U prošlom kolu su dobili veliki Milano, a pre toga Albu i CSKA. To je sjajna grupa indivudalaca, ali su kao i tim fenomenalni. Nadam se uz pomoć naših navijača da možemo da pobedimo, ali za tako nešto je potrebno da igramo na viskom nivou 40 minuta - kazao je Marković.

Iskusni bek ističe da je prezadovoljan kako su ga primili saigrači iz tima.   

- Uskočio sam zbog povrede nekih igrača, ali to je život. Navikao sam da se borim, da dam svoj makisimum. Nema kukanja. Što se tiče ekipe, momci su me odlično primili Deju poznajem dugo, iako nismo nikad radili zajedno. Dopada mi se filozofija, drago mi je što sam deo ove ekipe - zaključio je Marković.  

Trener Zvezde Dejan Radonjić svestan je da im u goste dolazi odlična ekipa Uniksa.

- Uniks je poslednjih nedelja  u sjajnoj formi, igraju stvarno odlično. Napravili su velike pobede, radi se o timi koji ima veliki kvalitete, u oba pravcu igraju na viskom nivou, a najbolji pokazatelj su rezultati. Savladali su jedan Milano sa 20 razlike, pre toga Albu i CSKA . Tako da su u ovom trentuku ozbiljan izazov za nas. Moramo da budemo jako dobri svih 40 minuta ako želimo da obradujemo naše navijače - istakao je Radonjić.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike