Kako mu je bilo u Zvezdi? Omić je sada u Cedevita Olimpiji, ali je objasnio i kako je napustio crveno-bele

23.11.2021

18:34

0

Autor: 24sedam

Posle boravka u Beogradu otišao u Budućnost

Kako mu je bilo u Zvezdi? Omić je sada u Cedevita Olimpiji, ali je objasnio i kako je napustio crveno-bele
20201028dsPartizanBurg33 - Copyright MN Press

Alen Omić je predstavljen kao novi igrač Cedevita Olimpije, pa je na promociji govorio o očekivanjima. Pre svega u AdmiralBet ABA ligi.

Utisak broj jedan za njega je povratak Željka Obradovića u Partizan...

- Kada dođe takvo ime, ne znam kako bih to uporedio. Željko Obradović je jedinstven u košarkakom svetu. Zbog njega se ABA liga više prati, Partizan se više gleda, svima je to zanimljivo kako je on tu sada. Međutim, Partizan ne može da kaže: "OK, imamo Žoca", jer se na terenu sve osvaja. Svi znamo ko je Zvezda i kakav kvalitetan tim ima. Zatim tu smo mi, potom Budućnost - rekao je Omić koji je igrao i za Crvenu zvezdu.

Osvrnuo se i na taj period u intervjuu za BH Basket. Bilo je onih koji su ga podržavali, ali i onih navijača koji su bili protiv njega.

- Imaću najveći motiv da se pokažem u Ljubljani, da sam napredovao napolju za ovih nekoliko godina. Želim da pomognem ekipi i da napravimo rezultat. Da osvojimo sve u Sloveniji, plasiramo se među četiri ekipe u ABA ligi i TOP 8 u Evrokupu, to su da kažem moje želje.

Daću sve od sebe da se to ostvari. Biće mi motiv igrati protiv Zvezde, znam ko me voli, a ko me ne voli. Moja ljubav je igranje košarke, a ne nacionalnost. Ja sam sam dao sve za Zvezdu dok sam bio dole šest meseci i otišao iz Zvezde udzginute glave - dodao je Omić.

Posle Zvezde bio je u Budućnosti, milanskoj Olimpiji, Huventudu i Buržu.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: BHBasket

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike