Košarkaš Andore se raduje utakmici protiv Partizana: Jeste li videli kraj meča sa Huventudom? Posebno je igrati protiv njih

09.11.2021

18:47

0

Autor: 24sedam

Španci optimisti pred dolazak crno-belih

Košarkaš Andore se raduje utakmici protiv Partizana: Jeste li videli kraj meča sa Huventudom? Posebno je igrati protiv njih
profimedia-0630717858 - Copyright Profimedia

Pred košarkašima Partizana je još jedan evropski ispit. U predvečerje prvog večitog derbija u sezoni (nedelja) crno-beli su otputovali u Andoru na meč četvrtog kola Evrokupa protiv istoimenog tima, čiji se igrači raduju okršaju sa izabranicima Željka Obradovića.

Oriol Pauli je za zvanični sajt Evrokupa pisao blog, u kojem se, između ostalog, dotakao i sutrašnjeg (20.00) duela sa beogradskim klubom.

- To što igrate kod kuće ne mora da znači da su lakše utakmice u pitanju. Igramo protiv Partizana u „Bombonjeri“. To je vrsta utakmice u kojoj svako želi da učestvuje, protiv jednog od favorita za osvajanje takmičenja. Posebno je igrati protiv timova kao što su Partizan, ili Lokomotiva. Posebno kod kuće. Naši navijači će nam dosta pomoći, biće dobra atmosfera. Kul utakmica za igru - napisao je Pauli.

Košarkaša Andore je posebno oduševila završnica meča u kojem je Partizan prošle nedelje u dvorani „Aleksandar Nikolić“ savladao Huventud.

- Znam da je Partizan težak protivnik. Jeste li videli kraj meča protiv Huventuda? Kevin Panter je pogodio tri šuta i doneo pobedu. Jako su talentovani, ali mi posedujemo samopouzdanje. Radujemo se utakmici protiv njih. Da pokažemo ko smo i da želimo da se borimo. Idemo na sve ili ništa – nagovestio je Pauli.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike