Oglasila se braća Jokić: Ako kreneš na našeg brata, čekamo te! Ovo sada nije šala, stvari su postale ozbiljne!

09.11.2021

16:04

0

Autor: 24sedam

Zla krv u NBA postaje sve jača

Oglasila se braća Jokić: Ako kreneš na našeg brata, čekamo te! Ovo sada nije šala, stvari su postale ozbiljne!
pjimage - Copyright Printscreen/Twitter/Instagram/YouTube

Ne smiruju se strasti u NBA! Nakon što je Nikola Jokić isključen posle pregrubog faula zloglasnog Markifa Morisa, koji je mogao da teško povredi MVP-a, krenuli su pozivi na tuču sa obe strane.

Zvezda Majamija Džimi Batler je još tokom utakmice prozivao Nikolu da izađu i pobiju se, pa se potom oglasio Markifov brat blizanac Markus Moris, koji je otvoreno zapretio Jokiću.

Odmah su se javili navijači, podsetivši na braću Jokić, Strahinju i Nemanju, više u šali, oslanjajući se na njihov imidž "opasnih" momaka.

Ipak, ta šala je vrlo brzo prerasla u zbilju!

Braća Jokić su otvorila nalog na Tviteru samo da bi odgovorili Markusovoj pretnji i pokazali mu da ne dozvoljavaju da se iko igra sa njihovim bratom:

- Trebalo je da ostaviš stvari ovakve kakve su, umesto da javno pretiš našem bratu! Tvoj brat je prvi odigrao prljav potez. Ako želiš da napraviš korak dalje, budi siguran da ćemo te čekati!! Braća Jokić – napisano je na nalogu.

Da je u pitanju pravi nalog, potvrdio je "retvit" Nikolinog agenta Miška Ražnatovića, a onda je to potvrdio i uticajni novinar koji prati Denver, a koji je rekao da mu je Jokićev brat to potvrdio u tekstualnoj poruci.

 

 

Stvari se opasno zahuktavaju, nadamo se da će Moris shvatiti da ne treba da preti.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike