PAO niko nikada nije razbio kao Zvezda, trener Grka ogorčen na izdanje svoje ekipe: Sramno!

04.11.2021

21:23

0

Autor: 24sedam

Crveno-beli demolirali grčkog velikana 81:48

PAO niko nikada nije razbio kao Zvezda, trener Grka ogorčen na izdanje svoje ekipe: Sramno!
0MET3740 - Copyright MN Press

Sjano veče su košarkaši Crvene zvezde priredili svojim navijačima u dvorani „Aleksandar Nikolić“. Izabranici Dejana Radonjića su u 8. kolu Evrolige demolirali Panatinaikos (81:48), ostvarivši svoju najubedljiviju pobedu ikada u elitnom takmičenju.

Ujedno, crveno-beli su naneli najteži evropski poraz u klupskoj istoriji atinskom velikanu, koji je ostao samo na dve pobede u ovosezonskom izdanju elitnog takmičenja.

Očekivano i razumljivo, strateg grčkog šampiona Dimitris Priftis bio je vidno razočaran posle utakmice.

- Očigledno je ovo jako loša, verovatno najlošija noć za nas. Sraman je način na koji smo igrali. Mnogo toga bih rekao, ali o tome ću sa igračima. Čestitam Crvenoj zvezdi na pobedi – rekao je Priftis na konferenciji za novinare.

Atinjani su, pored najubedljivijeg poraza, večeras upisali još jedan negativan skor u klupsku istoriju. Naime, ovo je druga najlošija poenterska noć Panatinaikosa, a slabiji su bili samo protiv CSKA 2013. godine, kada su postigli 44 poena.

Jedan od razloga za loš napadački učinak u beogradskom hramu košarke bi svakako mogao da se pronađe u izostanku Nemanje Nedovića, ali Priftis nije želeo da traži alibi u tome.

- Mislite da jedan igrač može da pokrije ovoliku razliku? Naravno, Nedović je veoma dobar igrač, za svako poštovanje, pomogao bi nam mnogo u različitim aspektima igre, ali ga nismo imali večeras – kazao je trener Panatinaikosa.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike