Radonjić nije krio emocije posle najubedljivije Zvezdine pobede u Evroligi: Uradili smo više nego što je realno

04.11.2021

19:38

0

Autor: A. Š./M. N.

Strateg crveno-belih zadovoljan izdanjem protiv Panatinaikosa

Radonjić nije krio emocije posle najubedljivije Zvezdine pobede u Evroligi: Uradili smo više nego što je realno
dejan radonjić (5) - Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde ostvarili su najubedljiviju evroligašku pobedu u svojoj istoriji. Posle četiri vezana neuspeha u elitnom takmičenju, srpski i regionalni šampion je u dvorani „Aleksandar Nikolić“ demolirao Panatinaikos 81:48, Dejan Radonjić nije krio zadovoljstvo posle meča.

Bitna pobeda za nas posle nekih teških utakmica. Važniji je način na koji smo igrali, bio je dobar i ofanzivno i defanzivno. Moramo da razmišljamo odmah o narednom meču. Mislim da smo, bez obzira na sve, uradili mnogo više nego što je realno. Sa svim problemima koje smo imali, koji traju i sa rasporedom koji smo imali, mislim da smo uradili više – kazao je Radonjić, dodavši da duel sa „zelenima“ nije jedan od najboljih, ali jeste jedan od boljih.

Istakao je strateg crveno-belih da je prirodno da posle ovakvog meča bude zadovoljan.

- To je jasno posle utakmice koju smo odigrali dobro, gde smo imali koncentraciju i ritam sve vreme, gde smo uradili većinu stvari dobro... To je osećaj koji je prisutan. Mnogo puta sam pričao da je to kratko prisutno, nema prostora za drugačiji stav, moramo se okrenuti analizi sledećeg duela u Zadru.

Ni na tom meču u Zvezdinom sastavu neće biti Nikole Ivanovića.

- Ritam je takav kakav jeste. Od 1. do 27. novembra igramo 11 utakmica, ovo je 14. od početka. Treba biti pažljiv u procenama, u iznošenju osećanja o svemu... Posebno zbog svega što je bilo pre toga, bitan je i pripremni period koji nismo imali dobar, ni blizu – kazao je Radonjić, uz pohvalu publike.

- Svakako je svima jasno kakav ambijent prave naši navijači i jasnije je koliko to nama znači. Nadamo se da ćemo mi to našom igrom da opravdamo, da se pravi jedan ambijent koji će nam donositi dobre stvari – rekao je Dejan Radonjić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike