Lazarević već postao ljubimac Delija: Teško podnosim poraze, možda to prelazi granice normalnog

02.11.2021

14:08

0

Autor: 24sedam

Talentovani košarkaš Zvezde ističe da su pobede za njega najlepši osećaj

Lazarević već postao ljubimac Delija: Teško podnosim poraze, možda to prelazi granice normalnog
Stefan Lazarević - Copyright MN Press

Talentovani košarkaš Crvene zvezde Stefan Lazarević postao je ljubimac navijača, jer na svakoj utakmice gine za svaku loptu, što su već primetile Delije.

- Još od mlađih selekcija sam gajio čvrsti stil igre. To se ogledalo u genetici, a posle sam stvarno radio na tome da unapredim svoje telo. U mlađim selekcijama sam doprinosio ekipi borbom i čvrstinom. Svoj stil sam gajio na dalje, a u međuvremenu nadovezivao stvari koje su još bile bolji za tim gde sam igrao. Mislim da je individualno. Nekom je potrebno da radi na svom telu u većoj količini, nekom u manjoj, a sve zavisi od stila igre koji gajiš i funkcije u timu koju obavljaš - počeo je razgovor za klupski sajt Lazarević.

Krilni igrač Zvezde izgara na svakom meču, a kako sam kaže teško podnosi poraze, priznajući da u tome možda i preteruje.

- Teško podnosim poraz i to ide u neke krajnosti koje možda i nisu u granicama normale. Imam glad za pobedom, a stvarno volim da pobeđujem i to je najlepši osećaj. Individualni učinak nije važan, taj osećaj kada pobediš kao tim je nešto što ispunjava. Doživeo sam to na pravi način u pripremnim utakmicama, na turniru u Minhenu gde sam prvi put u prilici bio da igram u kontinuitetu protiv igrača i ekipa koji su na najvišem nivou. Osećaj pobede nad njima je nešto što ispunjava. Kakav god bio, u tim trenucima moraš da daš maksimum i to je poenta svega. Pobeda je nešto najlepše u sportu ili bilo kom drugom segmentu života - zaključio je košarkaš Zvezde.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike