Jokić blizu tripl-dabla, a zamalo tragičar: Bartonova blokada poništila Nikolinu izgubljenu loptu (VIDEO)

31.10.2021

06:16

0

Autor: 24sedam

Srpski centar ubacio 26 poena, imao 19 skokova, sedam asistencija i tri blokade, pa morao da "vadi kestenje iz vatre" u sjajnoj košarkaškoj predstavi

Jokić blizu tripl-dabla, a zamalo tragičar: Bartonova blokada poništila Nikolinu izgubljenu loptu (VIDEO)
Tan2021-10-31_44332512_0 - Copyright Tanjug/AP Photo/Bruce Kluckhohn

Ako se na nešto treba kladiti onda je to pobeda Denvera nad Minesotom. Uspeli su Nagetsi u tome 12. put zaredom.

Slavio je tim našeg Nikole Jokića sa 93:91 (23:32, 20:15, 26:26, 24:18), a uzbudljivu završnicu u spektakl je pretvorio Vil Barton.

 

 

Vodili su Nagetsi sa dva razlike, na semaforu je bilo nešto manje od sedam sekundi do kraja susreta, kada je Jokić izgubio loptu. Usledila je brza tranzicija domaćih, ulaz Malika Bizlija i monstruozna "rampa" Bartona (deset poena, dva skoka, dve blokade) za veliko slavlje gostiju. Dodao je i Jokić blokadu nakon toga, ali je ipak glavni posao odradio Barton.

Osim te izgubljene lopte, a bilo ih je sedam tokom večeri, Jokić je bio sjajno raspoložen i još jednom pokazao da s povredom kolena nema nikakvih problema.

 

 

Srpski centar je meč završio sa dabl-dabl učinkom od 26 poena i 19 skokova, a samo tri asisitencije nedostajale su mu da stigne i do novog tripl-dabla.

Pratili su ga Monte Moris sa 16 poena i pet skokova i Aron Gordon sa 12 poena, ali je "svu slavu" ipak zaslužio Barton zbog spektakularne odbrane u poslednjim trenucima meča.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike