Obradović „šalje“ igrače da peru ruke u Moravi: Ne znam šta bih pametnije mogao da uradim

30.10.2021

19:32

0

Autor: 24sedam

Trener Partizana pun emocija posle gostovanja u Čačku

Obradović „šalje“ igrače da peru ruke u Moravi: Ne znam šta bih pametnije mogao da uradim
Aleksa Avramović i Željko Obradović - Copyright ABA/Borac/Duško Radišić

Sačuvao je Partizan oreol nepobedivosti na startu nove sezone. Crno-beli su u 6. kolu AdmiralBet ABA lige protutnjali i kroz Čačak, gde su u fantastičnoj atmosferi prepunih tribina dvorane kraj Morave savladali Borac 86:68.

Dugo u Čačku nije viđen spektakl, kakav su navijači oba kluba priredili večeras. A sve u čast najtrofejnijeg trenera Evrope Željka Obradovića, koji je prvi put vodio zvaničnu utakmicu u svom rodnom gradu.

Super se osećam, poslednjih godinu dana kada nisam radio više sam ovde bio nego u Beogradu, majka mi živi ovde, mnogo prijatelja. Super je osećaj biti u Čačku - rekao je posle meča Obradović.

Iako su crno-beli slavili još jedan ubedljiv trijumf, iskusni strateg imao je malu zamerku na previše promašenih otvorenih šuteva.

Agresivnost u odbrani nam je dala sve što nam je bilo potrebno. Nažalost, mnoge otvorene šuteve nismo ubacili, 5/26. Možda ne bi bilo loše da primenimo onaj stari trik da siđu do Morave da operu ruke. Ne znam šta bih pametnije mogao da uradim. Naravno, želim Borcu sve najlepše u nastavku sezone i mom mladom kolegi. Hvala čačanskoj publici na prijemu i aplauzu - istakao je Obradović.

Očekivano, strateg Borca Marko Marinović nije mogao da bude previše zadovoljan izdanjem svog tima.

- Znali smo otprilike šta nas očekuje, ali je očigledno nedostatak Lautara Lopeza mnogo teško pao. Organizaciono nismo bili dobro. Nismo mogli da organizujemo nijedan napad. Popravili smo skok i zadovoljan sam sa time. Hteo bih da se zahvalim velikom čoveku Željku Obradoviću krivcu što je Borac ostao u ABA ligi. Pritekao nam je u pomoć prošle sezone, pomogao nam je, ulio samopozdanje i izdržali smo i ostali u ligi. Poželeo bih mu svu sreću u nastavku sezone - kazao je Marinović.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike