Zvezda bez Ivanovića u Baru, Radonjić svestan težine zadatka: Maksimalan oprez!

23.10.2021

17:40

0

Autor: A. Š.

Crveno-beli gostuju Mornaru, koji još nema pobedu u AdmiralBet ABA ligi

Zvezda bez Ivanovića u Baru, Radonjić svestan težine zadatka: Maksimalan oprez!
Copyright MN Press

Nemaju košarkaši Crvene zvezde previše vremena da tuguju posle poraza u Albe u 5. kolu Evrolige. Duelom sa berlinskim timom crveno-beli su započeli novu „paklenu nedelju“, u kojoj ih očekuju još jedan dupli evroligaški program.

Ipak, pre gostovanja Monaku i milanskoj Olimpiji, izabranike Dejana Radonjića očekuje veliki izazov u AdmiralBet ABA ligi i duel protiv Mornara u Baru.

Barani su veoma loše počeli regionalnu sezonu, posle četiri kola još ne znaju za pobedu, ali to nikako ne zavarava Dejana Radonjića, koji poziva na maksimalan oprez pred nedeljni (17.00) meč.

- Ekipa Mornara sigurno traži, posle lošijeg starta sezone, pobedu u regionalnom takmičenju. Dolazak i angažovanje Mozlija je još jedan podatak da žele da igraju značajniju ulogu u ligi, koju imaju već godinama, i poprave utisak sa početka sezone. Samopouzdanje im sigurno podiže i pobeda u Evropi koju su izborili tokom nedelje – kazao je Radonjić i nastavio:

- Ova utakmica traži maksimalan oprez jer je u Baru uvek bilo teško igrati. Imamo kadrovskih problema, ne samo gledajući odsustvo pojedinih igrača, već i zbog toga što pojedinci koji su u sastavu i dalje nisu najspremniji. Moraćemo da odigramo jako borbeno i generalno veoma dobro kako bi došli do pobede u Baru - rekao je trener crveno belih.

Slično razmišlja i Ognjen Dobrić.

- Ulazimo u novi mini ciklus, malo vremena imamo između mečeva sa Albom i Mornarom sa kojim smo u prošlosti odigrali brojne vrlo zanimljive i dobre utakmice. Podižu se, pobedili su pre nekoliko dana u FIBA takmičenju, doveli su Mozlija, imaju puno iskusnih igrača koji dugo igraju i Evropu i ovu ligu. Njihov položaj na tabeli nikako ne pokazuje stvarni kvalitet te ekipe. Znamo šta moramo da uradimo kako bi došli do važnih bodova, koji bi nam značili pred duplo kolo Evrolige - rekao je Dobrić.

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike