NBA zvezda i Srpkinja dobili sina! Dali su mu srpsko ime! (FOTO)

04.10.2021

09:06

0

Mali Vuk možda jednog dana zaigra za Srbiju ako bude talentovan na tatu

NBA zvezda i Srpkinja dobili sina! Dali su mu srpsko ime! (FOTO)
Copyright Instagram printscreen

Svete, rodio se Pol Vuk Džordž!

Zvezda NBA lige i možda najbolji igrač Los Anđeles Klipersa Pol Džordž dobio je sina kome je srednje ime na srpskom - Vuk!

To je očigledno uticaj supruge Danijele Rajić, Srpkinje iz SAD, sa kojom u braku ima i dve ćerke Oliviju i Natali. 

Treće dete i naslednik očigledno će za članove porodice biti Vuk, budući da je i tata u svojoj objavi na Instagramu napisao - King Vuk!

Pol Džordž ima 31 godinu i u karijeri je već igrao za Indijanu, Oklahomu i Kliperse, kao i selekciju SAD. Prošlog novembra se oženio svojom dugogodišnjom saputnicom Danielom Rajić iz Njujorka, posle turbulentne veze koja je dugo bila tema američkih i svetskih tabloida.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paul George (@ygtrece)

Naime, Danijela je upoznala košarkaša u Majamiju, gde je radila kao strptizeta u jednom noćnom klubu. Iz kratke veze dobili su ćerku Oliviju, ali je pre porođaja, prema pisanju tabloida, Džordž tražio od Rajićeve da abortira nudeći joj milion dolara kao nadokandu.

Kako nije dobio njen pristanak ceo slučaj je završio na sudu, a posle dolaska na svet male Olivije i utvrđenog očinstva, krenuo je novi proces posvađanog para u kome je NBA zvezda tražila potpuno starateljstvo nad ćerkom. Svetu je nekako promaklo pomirenje mladog Amerikanca i Srpkinje, tako da su oni posle prve vrlo brzo dobili i drugu ćerku, a sada su već i zvanično supružnici.  

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: D. P.

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike