Antologijska reakcija Jokića pošto je postao otac! Treneru, osećam se umorno, iako ništa nisam uradio!

01.10.2021

22:15

0

Autor: A. Š.

Najbolji košarkaš sveta na najlepši način krunisao godinu koju će zauvek pamtiti

Antologijska reakcija Jokića pošto je postao otac! Treneru, osećam se umorno, iako ništa nisam uradio!
Copyright Majkl Meloun, Nikola Jokić/Profimedia

Najbolji košarkaš sveta Nikola Jokić na najlepši način je krunisao godinu koju će pamtiti do kraja života. Samo nekoliko meseci pošto je postao MVP NBA lige, srpski as se ostvario u najvažnijoj životnoj ulozi – roditeljskoj.

Jokićeva supruga Natalija u četvrtak je na svet donelu ćerkicu Ognjenu, na kojoj je porodici sjajnog centra čestitao i KSS.

Fantastična vest iz Srbije sa velikim oduševljenjem dočekana je i u Denveru. Uzbuđenje zbog prinove u porodici Jokić nije mogao da sakrije ni trener Nagetsa Majk Meloun, koji je tokom razgovora s novimarima naglasio kako je Nikola već osetio koliko težak posao ga očekuje.

- Poslao mi je sliku najnovijeg člana porodice Jokić. Lepa je. Bilo je smešno, budući da sam i ja otac dve devojčice, kada mi je rekao: „Treneru, čudno je, osećam se zaista umorno, a nisam ništa uradio! Natalija je sve završila“ – otkrio je Meloun deo razgovora s Jokićem, dodavši savet koji mu je dao.

- Rekao sam mu: „Slušaj, ako si tu da je podržavaš, voliš, to je emocija…“Kada mi se rodila prva ćerka, to je bilo najneverovatnije iskustvo u mom životu. Bukvalno sam imao suze radosnice u očima zbog onoga čemu sam pristustvovao. Znam tačno kako se oseća i biće fenomenalan otac. Čestitamo Nikoli, Nataliji i celom klanu Jokić – kazao je Majk Meloun.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike