Rešana dilema: Poznato kada Simonović stiže u Finsku

25.11.2020

10:57

0

Autor: D. B.

Najiskusniji reprezentativac priključuje se orlovima dan posle meča Zvezde protiv Anadolu Efesa

Rešana dilema: Poznato kada Simonović stiže u Finsku
Copyright MN Press

Najiskuniji član tima Igora Kokoškova koji će voditi bitke u “balonu” u Finskoj, košarkaš Crvene zvezde Marko Simonović, priključiće se nacionalnom timu u Helsinkoju u petak.

Crveno-beli su saopštili da su druga dva kanditata za nacionalni tim Srbije iz njihovim redova Boriša Simanić i Aleksa Radanov, na put sa “orlovima” krenuli u utorak, dan posle večitog derbija, dok je Simonović ostao u Beogradu da bi odigrao evroligaški meč protiv Anadolu Efesa.

Zbog obaveza KK Crvena zvezda mts u Evroligi i predstojeće utakmice sa Anadolu Efesom, iskusni Marko Simonović priključiće se reprezentaciji u petak u Helsinkiju, dok su ostali krenuli na okupljanje tokom utorka, nakon odigrane utakmice ABA lige – rečeno je iz Zvezde.

Pročitajte još: Raport Stefana Pena za 24sedam iz balona u Finskoj

Reprezentacija Srbije će u novembarskom kvalifikacionom prozoru odigrati dva meča. Prvi protivnik “orlova” biće reprezentacija Švajcarske u subotu 28.11. od 15.30 sati. Drugi meč naš nacionalni tim će odigrati u ponedeljak 30.11. od 18.00 časova protiv Finske. Do sada, Srbija je u kvalifikacijama za Evrobasket 2022. odigrala dve utakmice. U Espou, Srbija je savladala Finsku sa 80:58, dok je u drugom kolu Gruzija u Beogradu odnela pobedu rezultatom 94:90.

Pročitajte još: Utisci Stefana Pota iz Finske

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike