Svi znamo ko je Kari Pešić, treba da se spremimo za borbu: Bobi Marjanović o novom selektoru Srbije

28.09.2021

10:11

0

Novo poglavlje u srpskoj košarci

Svi znamo ko je Kari Pešić, treba da se spremimo za borbu: Bobi Marjanović o novom selektoru Srbije
Copyright foto: Nebojsa Parausic/MN Press

Vest da je Svetislav Pešić i zvanično postavljen za selektora košarkaša Srbije naišla je na odobravanje među navijačima i igračima.

To što su Orlovi propustili Olimpijske igre u Tokiju i dalje boli svakog ko voli srpsku košarku, pa se od novog selektora očekuje da nas vrati tamo gde nam je mesto. A mesto nam je u vrhu svetske košarke i tu nema ni trunke sumnje.

Mnogi od aktivnih košarkaša imali su priliku da rade sa popularnim Karijem, a jedan od onih koji su, čak i pre zvaničnog postavljenja na mesto selektora, pričali o Pešiću je as Dalasa Boban Marjanović.

Srpski gorostas je u razgovoru sa medijima putem zum aplikacije, kako prenosi Mondo, odgovorio i na pitanje o našem novom selektoru.

Foto: Marko Metlas/MN Press
 

- Svi znamo ko je Kari Pešić. Bilo bi lepo i interesantno raditi s njim. On je veliki profesionalac. Tako bi trebalo i mi da se ponašamo, da budemo spremni za borbu - rekao je Marjanović.

Centar Maveriksa dotakao se i tog po nas nesrećnog Tokija, odnosno saradnje sa prethodnim selektorom Igorom Kokoškovom.

- Krivo mi je što se tako završilo i što se nismo plasirali na Olimpijske igre. Život ide dalje. Sledeće Igre su za tri godine, treba da ostanemo u formi do tada.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: G. F.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike