Cibonin „vrtić“ silan u Baru

24.09.2021

18:09

0

Autor: A. Š.

Ekipa Vlade Jovanovića ubedljiva protiv Mornara

Cibonin „vrtić“ silan u Baru
Copyright Admiral Bet ABA liga

Malo ko je očekivao ovakav start Admiral Bet ABA lige. U prvom meču nove sezone regionalnog takmičenja, Cibona je kao gost savladala Mornar 87:77 (28:16, 23:16, 16:27, 20:18).

Već tokom priprema mladi tim Cibosa, pogotovo na meču protiv Partizana, pokazao je da poseduje potencijal da ove sezone može da pomrsi račune mnogim favoritima, a to su dokazali već na prvom koraku.

Prkačin i Branković maestralno su otvorili meč i gotovo sami kreirali seriju gostiju 16:0, kojom su Cibosi posle samo sedam minuta igre imali velikih plus 13 (20:7).

Iako su imali šokantan start, Barani su nekako uspeli da „povuku ručnu“ i na otvaranju drugog kvartala dođu na jednocifren minus (28:22), ali su onda Rivers (vezao četiri poena) i Prkačin (dve vezane trojke) odveli Cibose na plus 14 (38:24, 15. minut) i u dobroj meri usmerili dalji tok meča.

Mornar ni sa šest trojki u trećem kvartalu nije uspeo ozbiljnije da ugrozi sigurno vođstvo gostiju, koji su tako ostvarili prvu pobedu u sezoni i napravili prvo iznenađenje u prvenstvu.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike