Crno-beli mogu da odahnu! Jedan detalj, koji mnogi nisu primetili, mogao je baš da pokvari Partizanov utisak iz Istanbula

12.09.2021

20:36 >> 20:45

0

Autor: Adam Štulić

Šta se desilo, otkrio je Aleksa Avramović

Crno-beli mogu da odahnu! Jedan detalj, koji mnogi nisu primetili, mogao je baš da pokvari Partizanov utisak iz Istanbula
Copyright Promo/KK Partizan

Dva evroligaška meča u dva dana trenutno su previše za tim Partizana koji je u stvaranju. Pogotovo što su u subotu crno-beli odigrali tri produžetka protiv Monaka, što se i te kako videlo u finalu istanbulskog turnira protiv domaćina Fenerbahčea.

Izabranici Aleksandra Đorđevića lako i ubedljivo su savladali crno-bele (89:62), a nekadašnji selektor Srbije je posle meča bio svestan da ovo nije realna slika kluba iz Humske.

– Očigledno je bilo da je Partizan izašao sa „tri produžetka u nogama“. To je bila potpuno druga energija. Mi smo to iskoristili, u ovom trenutku ovo je jedan korak unapred za nas. Bili smo mnogo opušteniji i mirniji nego juče. Treba gledati šta nas dalje čeka – istakao je za TV Partizan posle duela Đorđević.

Uprkos ubedljivom porazu, razloga za nezadovoljstvo nemaju ni crno-beli, a jedino što je moglo da pokvari utisak jeste nezgoda Alekse Avramovića, tokom meča sa Fenerom.

– Iskrenuo sam zglob, ali biće dobro, mislim da neće biti pauze – kazao je srpski reprezentativac i potom se osvrnuo na meč:

Pročitajte još

– Nismo odradili kao što smo igrali protiv Monaka. Odigrali smo juče sjajnu utakmicu, ali to nismo preneli danas na teren. Fener je izašao sa agresivnijim pristupom i u napadu i u odbrani. U prvoj četvrtini su napravili osetniju prednost koju su zadržali do kraja. Igrali su dobru košarku, pogađali otvorene šuteve. Mi smo, s druge strane, imali puno otvorenih šuteva koje nismo ubacili. Dobra škola, spremamo se za Efes i poslednji turnir u Atini – kazao je Avramović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike