Filipovski: Izgubili smo glavu, nismo igrali našu košarku

19.01.2021

23:15 >> 23:17

0

Autor: M. R.

Utisci iz crno-belog tabora posle poraza od Metropolitana

Filipovski: Izgubili smo glavu, nismo igrali našu košarku
Copyright MN Press

Vrlo nezadovoljan i besan bio je trener Partizana Saša Filipovski tokom duela u Parizu. Njegovi igrači su prikazali veoma slabo izdanje, pa je kao rezultat takve igre stigao ubedljiv poraz od Metropolitana – 79:62. Crno-beli posle dve odigrane utakmice u Top 16 fazi Evrokupa imaju polovičan skor (1-1), a u narednom kolu sastaće se sa Lokomotivom u Krasnodaru.

Imali smo problema sa njihovom odbranom i agresivnošću. Nismo bili disciplinovani u napadu, pa se naša igra raspala. Posle toga smo izgubili glavu i nismo igrali našu košarku – istakao je Filipovski na pres konferenciji. – To je glavni razlog što nismo bili na našem nivou. Sa druge strane, promašili smo nekoliko polaganja, a u defanzivi smo dozvolili mnogo lakih poena posle igre “jedan na jedan”. Nismo dobro branili njihove prodore. 

Pročitajte još

Centar crno-belih Vilijam Mozli veruje da će tim u narednim utakmicama izgledati bolje.

Znao sam da će biti teška utakmica i da moramo da izađemo i odigramo jako. Moramo da prihvatimo ovaj poraz, vidimo gde smo grešili i ispravimo greške. Posle nekih promašaja smo počeli da forsiramo i uzimamo teške šuteve. Sledeći put ćemo biti koncentrisaniji – zaključio je Mozli.

Pre putovanja u Krasnodar, crno-bele čeka duel sa FMP u ABA ligi. Utakmica je na programu u subotu od 19.00 u Hali sportova “Ranko Žeravica”.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike