Stefan Janković ima novi klub

02.02.2021

14:36

0

Autor: M. R.

Krilni košarkaš karijeru nastavlja u Bahčešehiru

Stefan Janković ima novi klub
Copyright MN Press

Srpski košarkaš Stefan Janković (27) ima novi klub. U pitanju je turski Bahčešehir, sa kojim je Partizan bio u grupi tokom prve faze Evrokupa ove sezone. Krilni košarkaš nije uspeo da se izbori za minutažu u beogradskom klubu, pa je bilo pitanje dana kada će obući neku novu opremu. Još u decembru mu je rečeno da se na njega ne računa, a i pre toga je bilo jasno da će teško dočekati priliku u crno-belom.

Pročitajte još

On je evropsku karijeru počeo u Crvenoj zvezdi 2017. godine. Već naredne sezone je prešao u redove večitog rivala. Posle jedne takmičarske godine otišao je na pozajmicu prvo u AEK, pa onda u Kapital Sitiju Go-Go. Ove sezone se vratio u Partizan, sa željom da se iznova dokaže, ali mu to nije pošlo za rukom.

U ABA ligi je ove sezone ulazio u igru na dve utakmice. U drugom kolu protiv Budućnosti u Beogradu kada je za 12 minuta postigao šest poena i upisao sedam skokova i tri asistencije. U četvrtom kolu protiv Cedevita Olimpije ušao je na 46 sekundi. Kad je Evrokup u pitanju, na tri utakmice je postigao ukupno 18 poena i zabeležio šest skokova.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike