Da li se Partizan već sada okreće mladim nadama?

02.02.2021

13:33 >> 13:35

0

Autor: M. R.

Crno-beli sutra dočekuju Lokomotivu, a za nastavak Evrokupa licencirali i nekoliko juniora

Da li se Partizan već sada okreće mladim nadama?
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana imaju još malo prilika da poprave stvari ove sezone, koja već u februaru preti da bude jedna od najgorih. Vrlo važnu utakmicu crno-beli će igrati u sredu od 20.30 u Hali sportova “Ranko Žeravica” protiv Lokomotive Kubanj.

Pročitajte još

Isti rivali su odmerili snage u prošlom kolu Top 16 faze Evrokupa, kada je ruski tim slavio – 74:67. U grupi F trenutno vodi Metropolitan sa 3-0, a ostale tri ekipe Partizan, Lokomotiva i Trento imaju identičan skor 1-2. Posle šestog kola u četvrtfinale idu prva dva tima.

Znamo šta je ulog u ovoj utakmici i znamo šta moramo da uradimo ukoliko želimo da se plasiramo u Top 8 – rekao je Ognjen Jaramaz. – Neće biti lako, Lokomotiva je odlična ekipa, što su i pokazali u Krasnodaru. U odnosu na sastav od pre sedam dana, stigli su Dru Gordon i Vilijams-Gos tako da će sutra biti još jači. Ipak, verujem da uz dobru, koncentrisanu igru možemo doći do pobede.

Nedavno je predsednik Partizana Ostoja Mijailović rekao da će klub naredne sezone imati drugačiju filozofiju i da će mladi igrači više dobijati šansu. To može da se desi i već sada, ako je suditi po rosteru  koji je prijavljen za nastavak Evrokupa…

Među licencirane je ranije dodat Lazar Stefanović, a od danas su tu i Nikola Radovanović (2003), Vidan Dronjak (2003), Đorđije Jovanović (2003), Mihailo Petrović (2003), Marko Vukčević (2003), Marko Krstić (2004), Efe Tahmaz (2004).

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike