Jovanović: Imali smo dobru školu protiv odlične ekipe, trebaće vreme da se Cibona vrati tamo gde pripada

16.03.2021

20:19 >> 20:22

0

Autor: N. St.

Strateg Cibone pričao posle poraza od Zvezde

Jovanović: Imali smo dobru školu protiv odlične ekipe, trebaće vreme da se Cibona vrati tamo gde pripada
Copyright Promo/ABA/Zadar/Zvonko Kucelin

Pružila je Cibona dobar otpor, ali je to bilo nedovoljno da napravi dobar rezultat u Beogradu. Crvena zvezda je ostvarila ubedljivu pobedu (85:63).

Strateg gostiju Vladimir Jovanović je analizirao utakmicu.

– Crvena zvezda svaku utakmicu igra ozbiljno, ne biraju mečeve, što se videlo i po minutaži nosilaca igre. Stali su u stav, odigrali čvrsto, i uz to imali odličnu šutersku utakmicu. Mi smo mlada ekipa, koja je odigrala utakmicu na jednu loptu u subotu protiv Budućnosti, i danas nismo imali snage da se suprotstavimo Zvezdi, mada je bilo deonica kojima sam zadovoljan. Ovo je izuzetno mlada ekipa koja, kako sam im rekao nakon meča, kojoj je svaka utakmica škola, koja kroz takve mečeve raste, i danas su imali dobru školu protiv jedne odlične ekipe – rekao je Jovanović.

Osvrnuo se potom na odluku o prelasku u Zagreb.

Odluka je bila čisto košarkaška, primljen sam izvanredno, Cibona je veliki evropski brend, imamo mladu i ekstremno talentovanu ekipu, ali će biti potrebno i vreme da vratimo Cibonu tamo gde pripada. Ciljevi su najviši u domaćim okvirima, a u ABA ligi idemo utakmicu po utakmicu, i već se okrećemo sledećoj utakmici koja nas očekuje u petak – poručio je Jovanović.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike