Radonjić analizirao meč i otkrio razloge odsustva Dobrića i Davidovca

16.03.2021

19:23 >> 19:29

0

Autor: N. St.

Trener crveno-belih pričao posle utakmice sa Cibonom

Radonjić analizirao meč i otkrio razloge odsustva Dobrića i Davidovca
Copyright Promo/ABA/KK Crvena zvezda

Bez ikakvih problema je Crvena zvezda stigla do nove pobede u regionalnom takmičenju. Lako i ubedljivo su izašli na kraj sa Cibonom (85:63).

Po završetku utakmice je trener crveno-belih analizirao meč.

Kontrolisali smo dešavanja na terenu svih 40 minuta. Od samog početka smo radili i gradili rezultat i kroz celu utakmicu smo držali sve konce u našim rukama. Bilo je emalo vremena posle meča sa Partizanom, ali nas to nije opterećivalo toliko koliko situacija sa problemima sa igračima. To je ono što je bilo možda i naše najveće opterećenje. Svi ostali su dali doprinos i došli smo do pobede – rekao je Radonjić.

Na ovom meču crnogorski stručnjak pored odavno odsutnog Koloma i kažnjenog kapitena Lazića, nije mogao da računa na još dvojicu igrača.

Posle derbija smo ostali bez bolesnog Davidovca i Dobrića koji je osetio bol, pa nismo hteli da rizikujemo. Nadam se da će pregledi pokazati da nije ništa ozbiljno i da ćemo sa većim brojem igrača moći da igrmao naredne mečeve – jasan je Radonjić.

Sledi evroligaški duel sa Panatinaikosom u Atini, pa okršaj protiv Budućnosti u Podgorici koji bi mogao da reši pitanje prvog mesta u regionalnom takmičenju.

Pročitajte još:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike