Počeo je četvrti turnir ABA 2 lige: Sutjeska iznenadila Mladost

22.03.2021

14:01 >> 14:13

0

Autor: M. R.

Ekipa iz Nikšića bolja od tima iz Zemuna - 90:80

Počeo je četvrti turnir ABA 2 lige: Sutjeska iznenadila Mladost
Copyright Promo/ ABA 2 liga/ Dragana Stjepanović

Timovi koji učestvuju u ABA 2 ligi ponovo su u “balonu” na Zlatiboru. Prvi turnir u ovom takmičenju je odigran na istom mestu, domaćin drugog je bila Banja Luka, a trećeg Sarajevo. Ligaški deo ABA 2 lige biće završen ove nedelje na Zlatiboru i posle njega će biti poznato ko će u četvrtfinale, a ko u plej-aut.

Pročitajte još

Na otvaranju četvrtog turnira Mladost iz Zemuna je doživela poraz od Sutjeske90:80 (20:26, 26:19, 28:16, 16:19). Srpski tim je bolje počeo utakmicu, imao je prednost na kraju prve deonice, ali su druga i treća četvrtina u potpunosti pripale ekipi iz Nikšića. Stečenu prednost nisu ispustili ni u poslednjih deset minuta utakmice i pored naleta protivnika.

Crnogorski tim je predvodio Mislav Brzoja, koji je završio meč sa dabl-dabl učinkom od 19 poena i deset skokova. Isti broj poen je postigao i Radosav Spasojević, dok je Đorđe Milošević dodao 14 (8sk, 5as). U poraženom sastavu najefikasniji je bio Trej Dreksel sa 18 poena i po četiri skoka i uspešna dodavanja.

Posle 11. kola Mladost ima skor od šest pobeda i pet poraza, a Sutjeska je do sada ostvarila četiri trijumfa i sedam neuspeha.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike