"Naš primarni cilj je da izborimo opstanak u ABA ligi"

26.03.2021

17:00

0

Autor: M. R.

FMP u subotu gostuje Crvenoj zvezdi

"Naš primarni cilj je da izborimo opstanak u ABA ligi"
Copyright MN Press

Posle promenljivog perioda, košarkaši FMP su u poslednje vreme ušli u pravi ritam. Dobre partije i pobede zabeležili su protiv Zadra i Cibone, a sutra će pokušati da pruže jak otpor i protiv Crvene zvezde. Utakmica se igra u hali “Aleksandar Nikolić” od 19.00.

Pročitajte još

– U narednom kolu igramo protiv najbolje ekipe u ligi, Evroligaša i pokušaćemo da nastavimo sa dobrim igrama – rekao je trener FMP Vanja Guša. – Crvena zvezda je favorit u ovoj utakmici, a mi ćemo dati sve od sebe da odigramo najbolje što možemo.

“Panteri” u regionalnom takmičenju zauzimaju devetu poziciju sa skorom 8-12, a crveno-beli su trenutno treći sa 17 pobeda i tri poraza.

– Posle pobede u Zadru i pobede kod kuće nad Cibonom, očekuje nas teško gostovanje Crvenoj zvezdi koja se bori za vrh ABA lige. Oni su veliki favorit, a na nama je da pokušamo pre svega da im fizički ispariramo i da odigramo dobru utakmicu – istakao je košarkaš FMP Marko Radonjić. – Znamo da će biti teško, ali mi svakoj utakmici pristupamo maksimalno i sa željom da pobedimo. Imamo svoje ciljeve, a primaran je da obezbedimo opstanak u ABA ligi.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike