Majk Džejms izluđuje "armejce": Itudis odstranio iz tima američkog pleja na meču sa Uniksom (VIDEO)

27.03.2021

18:13 >> 18:14

0

Sjajni bek ušao u verbalni sukob sa grčkim stručnjakom

Majk Džejms izluđuje "armejce": Itudis odstranio iz tima američkog pleja na meču sa Uniksom (VIDEO)
Copyright MN Press

Grčki stručnjak Dimitris Itudis sa sve većim problemima vodi moskovski CSKA. Izvor svih nesporazuma je sjajni Amerikanac Majk Džejms, koji nikako ne uspeva da svoj kvalitet stavi u službu tima, već ulazi u konflikte situacije koje će uskoro morati da dobiju epilog.

Još se ne zna da li će američki plej biti kažnjen za odstranjivanje iz ekipe na utakmici sa Uniksom, koju su “armejci” i bez njega dobili rezultatom 102:86. Džejms je loše ušao u utakmicu, tako da su Itudis i on već u 3. minutu na “tajm-autu” imali šta jedan drugom da kažu. Rezultat razgovora bio je meč u nastavku bez sekunde na parketu za Amerikanca.

Grčki trener se posle meča obratio novinarima ovim povodom, ali ništa nije želeo da objašnjava:

Pročitajte još

– Znate me, ovde sam već sedam godina. Veoma sam profesionalan, znam šta predstavljam, znam šta je CSKA, tim sa istorijom od skoro 100 godina. Uvek poštujem sport. ne mislim da je trenutno potrebno ulaziti u detalje, ali znate ko sam, znate šta predstavljam. Koji su moji principi, način na koji radim – bile su reči grčkog trenera.

Iako je Džejms ulazio u konflikte i sa upravom CSKA, postoje košarkaški insajderi koji veruju da bi na kraju Itudis mogao da bude taj koji će napustiti Moskvu. U tom slučaju spominje se čak da bi i Željko Obradović mogao na klupu umesto svog kuma.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike