Lojd otkrio da li ide iz Zvezde i gde bi voleo da nastavi karijeru

23.04.2021

05:42 >> 05:56

0

Autor: Milan Nastić

Košarkaš crveno-belih još nije odlučio gde će igrati sledeće sezone

Lojd otkrio da li ide iz Zvezde i gde bi voleo da nastavi karijeru
Copyright MN Press

Košarkaš Crvene zvezde Džordan Lojd pričao je o tome koji su mu planovi za sledeću sezonu, napominjući da mu je cilj da jednog dana zaigra u NBA.

– Ljudi me pitaju, gde ću igrati sledeće sezone. Svaki dan dobijam poruke na tu temu, ali ja ne znam šta da im odgovorim, jer za sada se ništa ne zna. Svaku opciju koju budem dobio na sto, razmotriću i videću šta je najbolje za mene. Naravno, NBA je uvek otvoren, kao što sam i ranije govorio, moj dečački san je da zaigram u NBA, ali videćemo koliko je to realno. Mislim da svojim kvalitetom mogu da budem deo najjače lige na svetu. Ali, isto tako razmatram i ako stigne dobra ponuda iz Evrope – kazao je Lojd.

Pročitajte još

Jedan od najboljih igrača crveno-belih priznao je da mu izuzetno nedostaje kuća i prijatelji, ali da mu je u ovom trenutku prioritet karijera.

– Ne mogu da vam opišem koliko mi nedostaje kuća, prijatelji, ali moram da nađem najbolje rešenje za moju karijeru. Nije važno da li ponuda i Evrope ili NBA. Otvorena su vrata, pa šta dođe kao najbolje rešenje. Nadam se da će jednog dana i to da se dogodi, i zaigram u NBA. Znam igrače koji provode u razvojnoj ligi po četiri ili pet godina i karijere im ne napreduju. Ne znam koliko im se to isplati, ali stalno imate priliku da naučite nešto novo i dobijete novi pogled na situaciju. Ostavljam tu priliku otvoreno, ali neću sedeti i čekati da se to dogodi – zaključio je Lojd.

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike