Veruju u čudo: Iz Zadra prete Crvenoj zvezdi

25.04.2021

08:33

0

Autor: Milan Nastić

Crveno-beli gostuju sutra (19.00) hrvatskom klubu u poslednjem kolu ABA lige

Veruju u čudo: Iz Zadra prete Crvenoj zvezdi
Copyright Promo/Aleksandar Bursać /ABA liga/

Košarkaši Crvene zvezde gostuju sutra (19.00 TV Arena) Zadru u okviru poslednjeg kola ABA lige.

Za crveno-bele izuzetno važna utakmica, jer trijumfom će plaj-of krenuti sa prvog mesta što im omogućava da imaju prednost domaćeg terena pred najvažnije utakmice u regionalnom takmičenju.

Ipak, ni u Zadru nisu podigli belu zastavicu, i trener Veljko Mrišić veruje da njegova ekipa može da slavi u meču sa srpskim predstavnikom.

– Uvek je slatko pobediti Crvenu Zvezdu ali treba biti realan, oni su favoriti. Sigurno ćemo dati sve od sebe da bi odigrali što bolje, možda da i ostvarimo pobedu ali u ovom trenutku nama ova utakmica nije prioritet zato što 48 sati nakon te utakmice igramo protiv Cibone u Zagrebu. Dat ćemo sve od sebe protiv ekipe koje je prva u ABA ligi i koja je igrala Evroligu da ih namučimo – poručio je Mršić.

Pročitajte još

Košarkaš tima iz Dalamacije Jan Palokaj ističe da će biti izuzetno motivisani protiv ekipa koja igra Evroligu.

– Uvek želiš pobediti pogotovo kad igraš protiv jedine Evroligaške ekipe u ABA ligi. Zvezda je prva na tabeli i trijumf protiv nas im osigurava tu poziciju. Mi ćemo njima to pokušati što više otežati i ako možemo doći do pobede protiv Crvene Zvezde što bi bila jedna nagrada za nas jer mislim da smo mogli skinuti neke protivnik koji su trenutno u Top 4 u ABA ligi. Sigurno bi nam to onda bio nekakav podsticaj za kraj sezone, zato ćemo ući u tu utakmicu kao da mi igramo za prvo mesto, a ne Zvezda – kazao je Palokaj.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike