Bogdanović otkrio ko je zaslužan za njegove odlične partije u Atlanti (VIDEO)

26.04.2021

07:23

0

Autor: Milan Nastić

Srbin ističe da vlada odlična atmosfera između trenera i igrača

Bogdanović otkrio ko je zaslužan za njegove odlične partije u Atlanti (VIDEO)
Copyright Profimedia.rs

Čovek odluke u pobedi Atlante nad Milvokijem bio je srpski košarkaš Bogdan Bogdanović.

Izjednačio je rekord po broju postignutih poena u NBA, stigao do brojke 32 koša, a posle meča je izjavio da velike zasluge za to ima trener Nejt Mekmilan.

– Od njegovog dolaska u Atlantu, tražio je od mene da budem agresivniji i u tome me je hrabrio. Sve vreme mi davao podršku. Istakao je da zna odakle dolazim, i da želi od mene da igram pod većim pritiskom, a i ja sam volim tako da igram. Zahvalan sam mu na tome. Imao sam veliki kredit kod njega i nadam se da sam stekao njegovo poverenje – kazao je Bogdanović.

Pročitajte još

Srpski košarkaš je napravio paralelu između Atlante, Fenerbahčea, i selekcije Srbije, što se tiče atmosfere.

– Od prvog dana dolaska u Fener, govorili su da se timska hemija gradi. To pokušavam da objasnim saigračima ovde, tipa, ja ću uraditi za tebe, ti ćeš uraditi za mene i to stvara onda pozitivnu energiju među igračima. Čini mi se da smo ovde iz dana u dan po tom pitanju bolji. Najbolji pokazatelj je i taj, da svako veče neko drugi iskoči, bez obzira na to da li nam fali jedan ili nekoliko igrača. Trener nas motiviše, i kaže nam da smo jedno i da moramo da igramo tako. Neverovatne ima motivacione govore treba da uđete i čujete sve to – zaključio je Bogdanović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike