Radonjić: Razlika nije na kraju realna, sad razmišljamo kako da oporavimo Voldena za finale

11.05.2021

19:05

0

Autor: M. R.

Trener Crvene zvezde posle trijumfa u polufinalnoj seriji ABA lige protiv Igokee

Radonjić: Razlika nije na kraju realna, sad razmišljamo kako da oporavimo Voldena za finale
Copyright MN PRESS

Sedmi put u istoriji kluba Crvena zvezda će igrati u finalu regionalnog takmičenja. Crveno-beli su do borbe za titulu stigli posle pobede u majstorici polufinalne serije protiv Igokee76:53. Poslednja prepreka na putu ka trofeju biće im podgorička Budućnost.

Pročitajte još

– Mislim da smo dobro počeli utakmicu, igrali smo u oba pravca veoma dobro. U drugoj četvrtini smo napravili nekoliko grešaka, doneli neke loše odluke, ali i dalje smo imali dobru prednost. Bili smo opterećeni ličnim greškama, što je donelo probleme u nastavku – proanalizirao je trener crveno-belih Dejan Radonjić posle meča. – Oni su kvalitetnom igraom smanjivali našu prednost. Utakmica nije više bila ista… Ali, mi smo dobrom odbranom uspeli da dođemo do poena i na kraju smo pobedili razlikom, koja nije realna za ovaj meč.

Prvi meč finala sa Podgoričanima je na programu za četiri dana na domaćem terenu.

– U ovom trenutku razmišljam kako ćemo u narednim danima iskoristiti vreme da eventualno oporavimo Voldena, jer je tokom drugog poluvremena ponovo osetio bol koji je imao poslednjih deset dana. Ne izgleda dobro. Pričaćemo naravno o finalnoj seriji i mečevima koje igramo, ostvarili smo ono što je trebalo. Ušli smo u finale, okrećemo se prvo našoj problematici, a onda svemu ostalom – zaključio je Radonjić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike