Bajić: Nikada nismo doživeli ovakve uvrede kao večeras u "Pioniru"

11.05.2021

19:36 >> 19:41

0

Autor: M. R.

Trener Igokee posle poraza u majstorici polufinalne serije protiv Crvene zvezde

Bajić: Nikada nismo doživeli ovakve uvrede kao večeras u "Pioniru"
Copyright MN PRESS

Košarkaši Igokee večeras su završili sezonu u ABA ligi. Momci iz Laktaša su izgubili treći meč polufinalne serije protiv Crvene zvezde76:53 i tako okončali regionalnu priču za ovu takmičarsku godinu.

– Čestitam Zvezdi na pobedi, a ne bih se složio sa konstatacijom da je četvrta četvrtina bila problem. Prvo poluvreme nije bilo ni blizu onoga kako smo mi ranije igrali protiv Zvezde, pogotovo se to pokazalo u trećoj četvrtini, došli smo na posed zaostatka, a onda smo napravili ogroman broj gluposti, pogotovo kada je napad u pitanju – rekao je trener Igokee Dragan Bajić. – Mislim da smo u tom momentu imali priliku da slomimo Zvezdu i da ih uvučemo u nervozu, znajući šta je sama utakmica nosila za njih.

Pročitajte još

U trećoj deonici Igokee je bila potpuno u igri, ali je u poslednjoj četvrtini postigla samo dva poena i tako se miljama udaljila od pobede. Crvena zvezda je na krilima Dejana Davidovca i podrške određenog broja navijača na tribinama došla do trijumfa…

MN Press

– Nismo imali koncentracije, u četvrtoj četvrtini smo se predali, sigurno je problem bio i povreda Klemonsa na početku drugog poluvremena, ali šta je tu je, mislim da bi stvarno trebalo da budemo srećni zbog ove sezone. Zahvalio bi se svim klubovima, rukovodstvu ABA lige i kolegama, pored teških okolnosti zbog korone, liga je bila veoma kvalitetna. Na kraju, zahvalio bih se domaćinu večeras na gostoprimstvu koje smo doživeli, mislim da Igokea kao klub, a ni moji igrači, ni ja kao trener, nikada nismo doživeli ovakve uvrede kao večeras u “Pioniru”.

Posle ovako uspešne sezone Igokee, trener Bajić je upitan šta njegov tim čeka u nastavku…

– Mi smo već u pregovorima sa većinom igrača. Neki su već potpisali ugovore, neki imaju ugovor i sledeće godine, videćemo za ostale. Kad vidimo gde smo, onda ćemo popunjavati roster u zavisnosti od finansija. Mi isplaćujemo redovno plate, nikad ne preokoračujemo budžet sa kojim raspolažemo. Tako će biti i sledeće sezone. Sve zavisi od finansija kakav će put biti dalje. Svi ti mladi igrači koji su u pogonu Igokee, kao što su Talić i Ilić, videćemo na kraju sezone kakva će biti njihova sudbina – zaključio je Bajić.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike