Matović o Megi, Dreksleru, i tome ko bi trebalo da se vrati u ekipu

31.05.2021

09:52 >> 10:45

0

Autor: Milan Nastić

Sutra počinje polufinalna serija Superlige Srbije

Matović o Megi, Dreksleru, i tome ko bi trebalo da se vrati u ekipu
Copyright MN Press

Košarkaši Partizana i Mege počinju sutra polufinalnu seriju plej-ofa Superlige Srbije, a prvi meč igra se u dvorani “Mega fektori” od 20.30.

Pročitajte još

– U utorak počinjemo finalnu seriju protiv tima koji ima dobru sezonu iza sebe, gde su se do poslednjih nekoliko kola borili za prva četiri mesta koja vode u plej-of ABA lige. U odnosu na tim koji je igrao tokom sezone, sada su se pojačali sa Simanićem, Milosavljevićem, a u ekipu se vratio i Novak, tako da igramo protiv tima koji je veoma talentovan, atletičan, mlad i sa mnogo energije, a sa Milenkom Tepićem, Draganom Milosavljevićem i Simanićem, koji su u svojim karijerama osvajali ABA ligu, dobili su na iskustvu jer to su igrači koji znaju kako se igraju utakmice u plej-ofu – kazao je trener crno-belih Aleksandar Matović.

On se osvrnuo i na povređene igrače, napominjući da sigurno do kraja sezone neće moći da računaju na Treja Drekslera.

– Trej Dreksel se povredio i neće nastupati do kraja sezone. Juče su prvi put na treningu bili Tomas i Pejdž, doduše sve to “na nulu”, a danas imamo još jedan trening i videćemo da li će moći da participiraju za taj meč – zaključio je Matović.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike