Selektor Srbije završio u Feneru, stiže bivši trener Partizana?

08.06.2021

15:21 >> 15:22

0

Selektor Srbije završio u Feneru, stiže bivši trener Partizana?
Copyright Igor Kokoškov, Andrea Trinkijeri, MNPress

Fenerbahče je sezonu završio u ponedeljkom, porazom od Efesa u finalu plej-ofa turske Superlige. Taj duel rešen je u tri laka susreta, pošto je evropski prvak srušio rivala pobedivši u te tri utakmice 40, 22 i 27 razlike.

Evropski MVP Vasilije Micić bio je tako bolji od svog selektora, koji će možda platiti cenu takvih nastupa.

Kokoškov je tim preuzeo nakon odlaska Željka Obradovića i drastičnog smanjenja budžeta. Posle lošeg početka stabilizovao je tim i doveo ga do plej-ofa, uprkos brojnim povredama. Sad kad je sezona gotova, počela su nagađanja.

U pitanju su produženja saradnje sa raznim igračima, ali i trenerom.

Kako piše specijalizovani portal Sportando, pozivajući se na svoje izvore, pozicija Kokoškova uopšte nije sigurna, iako je prošlog leta potpisao trogodišnji ugovor.

Uprava, međutim, tek treba da odluči da li će produžiti saradnju sa njim. Ova publikacija u isto vreme navodi da se odugovlači sa produženjem saradnje sa Andreom Trinkijerijem u Bajernu, odnosno da postoji mogućnost da će se nekadašnji trener Partizana priključi svom zemljaku Italijanu Mauriciju Gerardiniju u Istanbulu.

Kokoškov se sada svakako okrenuo kvalifikacionom turniru za Olimpijske igre. On je na programu u Beogradu od 29. juna do 4. jula. Igrači se okupljaju u fazama od 12. do 15. juna, a već 17. kreću u Atinu na prve pripremne utakmice.

Pročitajte i ovo:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike