Kokoškov objavio spisak, Pokuševski među "orlovima": Najjači tim ide po vizu za OI u Tokiju

31.05.2021

11:39 >> 11:43

0

Selektor reprezentacije Srbije objavio širi spisak od 25 imena

Kokoškov objavio spisak, Pokuševski među "orlovima": Najjači tim ide po vizu za OI u Tokiju
Copyright MN Press

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Igor Kokoškov saopštio je spisak igrača na koje računa za Olimpijski kvalifikacioni turnir koji će se održati od 29. juna do 4. jula.

Selektor је pozvao 25 igrača за turnir koji će se održati u Beogradu, u dvorani “Aleksandar Nikolić” uz učešće selekcija Italije, Portorika, Senegala, Filipina i Dominikanske Republike.

Tanjug/AP Photo/Sue Ogrocki

Na spisku selektora našli su se: Miloš Teodosić, Stefan Jović,Vasilije Micić, Aleksa Avramović, Bogdan Bogdanović, Danilo Anđušić, Ognjen Jaramaz, Branko Lazić, Nikola Kalinić, Vladimir Lučić, Ognjen Dobrić, Dragan Milosavljević, Nemanja Bjelica, Dejan Davidovac, Filip Petrušev, Dalibor Ilić, Nikola Milutinov, Boban Marjanović, Miroslav Raduljica, Alen Smailagić, Marko Gudurić, Nikola Jokić, Aleksej Pokuševski, Vanja Marinković, Nemanja Nedović.

Uprkos želji da sa najjačim timom izbori vizu za OI u Tokiju, selektor će verovatno morati da se liši usluga igrača iz NBA, pogotovu Nikole Jokića, Bobana Marjanovića i Bogdana Bogdanovića koji ima se sezona produžila zbog učešća u plej-ofu. Stoga je moguće da neki igrači dobiju poštedu posle svih napora u dugoj sezoni.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike