Boban poručio: Kakav odmor, jedva čekam da igram za Srbiju

08.06.2021

13:02 >> 13:24

0

Autor: Milan Nastić

Centar Dalasa sa nestrpljenjem očekuje okupljanje Orlova

Boban poručio: Kakav odmor, jedva čekam da igram za Srbiju
Copyright Profimedia.rs

Nema odmora za Bobana Marjanovića. Centar Dalasa samo što je završio sezonu u NBA, okreće se reprezentativnim obavezama i pripremama košarkaša Srbije za predstojeći kvalifikacioni turnir za plasman na Olimpijske igre.

– Za mene je sezona u NBA završena i već su mi misli okrenute za priprema moje reprezentacije kako bi se plasirali na Olimpijske igre. Za nekoliko dana kreće okupljanje i to je za mene poseban motiv. Naš cilj je da se plasiramo na Olimpijske igre, a pre toga moramo da odradimo kvalifikacije u našoj zemlji. Većina nas će biti na okupu, i to je za sve nas poseban momenat – kazao je Marjanović pred povratak u Srbiju.

Pročitajte još

Podsetimo, njegov Dalas je eliminisan u četvrtfinalu plej-ofa Zapadne konferencije u pet mečeva od LA Klipersa, a Boban Marjanović je imao zapažene partije u tim duelima.

Selektor Igor Kokoškov je objavio spisak igrača na koje računa za Olimpijski kvalifikacioni turnir, a na njemu se našlo 25 imena.

Kako sada stvari stoje na početku priprema sigurno neće biti Nikole Jokića i Bogdana Bogdanovića koji imaju obaveza u NBA.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike