Malerima za Srbiju i Kokoškova nema kraja: Lučič propušta kvalifikacije za OI

23.06.2021

18:51 >> 19:22

0

Autor: Adam Štulić

Krilni košarkaš Bajerna upitan i za Tokio, ukoliko se izbori olimpijska viza

Malerima za Srbiju i Kokoškova nema kraja: Lučič propušta kvalifikacije za OI
Copyright MN Press

Malerima za srpsku košarkašku reprezentaciju izgleda da nema kraja. Tek što se Igor Kokoškov i njegov stručni štab pomire sa činjenicom da ne mogu da računaju na nekog od standardnih reprezentativaca, iskrsnu novi problemi, ovoga puta sa Vladimirom Lučićem.

Nikola Jokić je prvi zatražio pauzu tokom leta, potom je Bogdan Bogdanović s Atlantom izborio plasman u finale konferencije NBA lige i tako automatski otpao za kvalifikacioni turnir, da bi u ponedeljak Nemanja Nedović objavio da još nije dobio dozvolu da počne s treninzima posle prelažanog virusa korona.

„Orlovi“ su na dan generalne probe sa Meksikom, pred početak turnira koji se od 29. juna igra u Beogradu, objavili da je povredu na „Akropolis kupu“ zaradio Aleksa Avramović, a samo nekoliko sati kasnije stigla je još jedna razočaravajuća vest, da Lučić neće moći da pomogne reprezentaciji da se domogne olimpijske vize.

Košarkaški savez Srbije saopštio je da se, posle napornih sezona, košarkaš Bajerna, kao i Marko Gudurić, nalaze na neophodnom terapijskom oporavku i neće biti deo tima Srbije tokom predstojećeg kvalifikacionog turnira za OI.

Pročitajte još

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike