Miličić za 24sedam: Ovo je šamar za srpsku košarku, krivo mi je zbog Kokoškova

06.07.2021

11:34 >> 16:43

0

Autor: Milan Nastić

Bivši NBA igrač smatra da je ovo veliki udarac

Miličić za 24sedam: Ovo je šamar za srpsku košarku, krivo mi je zbog Kokoškova
Copyright MN Press

Bivši NBA igrač Drako Miličić u razgovoru za 24sedam je istakao da mu je izuzetno krivo što se košarkaši Srbije nisu plasirali na Olimpijske igre koje počinju za nešto više od dve nedelje u Tokiju.

Pročitajte još

– Mnogo mi je krivo što nismo otišli na Olimpijadu. Znam koliko to znači za svakog sportistu da bude deo tog spektakla. Šta se desilo, koji su razlozi ovog neuspeha, to je teško odgovoriti. Krivo mi je i za ove igrače koji sigurno nisu potcenili Italijane, znam jer sam i ja bio reprezentativac. Jednostavno, nisu imali svoje veče. Moj utisak je kao da su bili zbunjeni, gledali okolo šta im se dešava, i nisu bili svesni svega toga. Ipak, najviše mi je krivo zbog Igora Kokoškova, jer znam kakav je trener, sarađivali smo zajedno, koje znanje poseduje, jedan pravi gospodin. Jednostavno, nisu se poklopile kockice, nije imao sreće. Dosta povređenih, pa i oni koji nisu nastupali iz nekih svojih razloga, u to neću da ulazim, ali ovaj neuspeh sada dolazi još više do izražaja – istakao je za 24sedam Darko Miličić.

Pročitajte još

Bivši košarkaš smatra da ne odlazak na Olimpijske igre može da utiče dosta na srpsku košarku u budućnosti.

– Ovo nikako nije dobro. Da smo otišli na Olimpijadu, onda bi se verovatno neki igrači koji su povređeni oporavili, Bogdanović bi sigurno igrao, jer znam momka, i kolika je njegova želja da igra za Srbiju. Sada odsustvo nekih igrača još više boli, neka im je Bog upomoći, a imamo košarkaše koji igraju na vrhunskom nivou, i mislim da je ova generacija jedna od boljih koje smo imali u istoriji. Nisam pametan, šta je razlog, vreme će sigurno pokazati uzroke ovog neuspeha. Ali, ovo je veliki šamara za srpsku košarku, ali moramo da izvučemo pouku iz ovoga i da idemo napred. Ovo što se desilo ako je moguće što pre zaboravimo – zaključio je Miličić za 24sedam.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike