Jokić je takva faca, a toliko skroman: Nazvao me tamnoputim Srbinom - saigrač iz Denvera obožava Srbina!

25.06.2024

13:14

0

Ima samo reči za najboljeg košarkaša na svetu

Jokić je takva faca, a toliko skroman: Nazvao me tamnoputim Srbinom - saigrač iz Denvera obožava Srbina!
Jokić i Marej sa Gregom Popovičem - Copyright Profimedia

Deandre Džordan, košarkaš Denvera i saigrač Nikole Jokića, gostovao je u podkastu Polu Džordžu i izuzetno lepo pričao o MVP NBA.

Posebno mu je bilo zanimljivo kad su se Nikola i Boban Marjanović poljubili tri puta, što je  prvi put video u životu. 

- Ludo brate, jednom sam video da su se Boban i Jokić poljubili tri puta. Bilo mi je malo čudno, u Evropi sam video kako se ljube po dva puta, ne tri. Odmah sam pitao Jokića zašto se tri puta ljubi sa Bobijem - počeo je Deandre i u dahu nastavio:

- Nikola mi objasni da to srpski običaj, a ti si tamnoputi Srbin (smeh). Jednog dana, posle neke pobede, prišao mi je i pomislio sam: ‘Čoveče, to je to, dešava se’. Pomislio sam kako ne smem da napravim grešku jer ako bih uprskao verovatno bi mi rekao da više nisam tamnoputi Srbin. Poljubili smo se tri puta i rekao mi je da sam bio dobar. Posle toga je to postala to je postala uobičajna stvar za nas dvojicu.

Košarkaš Denvera ima samo reči hvale za srpskog košarkaša, i da se čvrsto na zemlji, bez obzira na to što je MVP NBA lige.

- Da vam kažem, Nikola je jedan od najsmešnijih ljudi koje sam upoznao. Nekada se čak i ne trudi da bude smešan. Neverovatno je prizeman lik, okrenut porodici, košarka mu je nešto u čemu je je**no mnogo dobar. On je lik koji voli da uživa u trenutku. Voli košarku, ali košarka mu nije sve, nije ono što on jeste kao osoba, ne definiše ga to u životu. Ne dozvoljava da mu košarka upropasti vreme kod kuće, sa porodicom i to mi je sjajno. Jako je smešan lik, kada pokušava da izbegne neku situaciju, pravi se kao da ne zna da priča engleski. Svi naravno znamo šta radi. Jedan od najboljih saigrača koje sam imao u karijeri, jako je nesebičan, a na terenu je čudovište - zaključio je Džordan.

BONUS VIDEO:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: M. N.

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike