Boriša se vraća! Simanić u Pazovi brusi formu, izabrao klub u kome nastavlja karijeru!

19.06.2024

09:17

0

Autor: A. S.

Sjajne vesti

Boriša se vraća! Simanić u Pazovi brusi formu, izabrao klub u kome nastavlja karijeru!
Boriša Simanić - Copyright Profimedia

Svi dobro pamtimo situaciju sa Borišom Simanićem na Svetskom prvenstvu u Manili. Mladi košarkaš je tada zbog jednog bezazlenog udarca morao na operaciju, pa mu je odstranjen i bubreg, ali njegova želja i volja nemaju granicu.

Već tada je Boriša najavio da se vraća na teren, a sada je poznato i gde.

Ovo leto će krilni centar provesti sa reprezentacijom Srbije, ali samo kao podrška tokom priprema za Olimpijske igre, a selektor Svetislav Kari Pešić je u podkastu Kod Luke i Kuzme, govorio o njegovom povratku na teren.

- Počeo je da trenira sa nama. Biće i u Pazovi sa nama, naravno, treniraće po nekim drugačijim uslovima. Želi da se pripremi, želi da ide u Saragosu, da bude spreman za Saragosu. Naravno, mi ćemo to morati da iskontrolišemo i sa Gagom (Radovanovićem, doktorom reprezentacije, pri. aut.) i sa ostalim doktorima, fizioterapeutima, daćemo njemu apsolutni prioritet - rekao je Pešić i dodao:

- Za nas je dobro da on tu bude sa nama. Igrači ga vole, on voli njih, to su njegovi drugari. Boriša će njima dati svoju podršku, mi ćemo njemu da pomognemo da ga pripremimo za sledeću sezonu. Sve je vrlo pozitivno i sa njegove strane i sa strane igrača, i to je to.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike