Partizan ili Mega? Ko li će na megdan Crvenoj zvezdi u finalu plej-ofa?

30.05.2024

07:06

0

Autor: D. N.

U prethodnom meču bili smo svedoci iznenađenja

Partizan ili Mega? Ko li će na megdan Crvenoj zvezdi u finalu plej-ofa?
Copyright MN Press

Majstorica između Partizana i Mege će nam dati odgovor ko će se u finalu Superlige KLS boriti za trofej sa Crvenom zvezdom. U prve dve utakmice oba tima su iskoristila prednost domaćeg terena, pa je sada 1:1.

Iako je tim Marka Baraća u drugoj utakmici napravio iznaneđenje i u trećem meču uloga favorita pripada ekipi Željka Obradovića.

Uoči odlučujućeg duela, oglasio se i strateg Mege.

- Kao što smo i želeli nakon prve utakmice, izborili smo majstoricu i time još jednom pokazali da ova ekipa nikad ne odustaje. Sada nas očekuje možda i najteži zadatak, ali želim da i njemu pristupimo bez straha i da uživamo u svakom momentu. Znamo koji su to detalji u igri koji moraju da budu na dobrom nivou, ali pre svega energija mora biti na maksimumu kako bismo se suprotstavili Partizanu - rekao je Barać.

Domaćin sutra (18.00, Premium 1 TV Arena sport) biće Partizan, ali ne u "Beogradskoj areni" već u dvorani "Aleksandar Nikolić". Razlog je zauzetost najveće dvorane na Balkanu.

Pošto mesto odigravanja nije isto, crno-beli su se oglasili saopštenjem u kojem su objasnili navijačima kakav je raspored sedenja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike