Partizan je opet najteži zadatak, ali Mega ne odustaje: Majstorice odlučuje ko će u finale

29.05.2024

16:43

0

Autor: D. N.

U prvom meču, crno-beli su neprijatno iznenadili

Partizan je opet najteži zadatak, ali Mega ne odustaje: Majstorice odlučuje ko će u finale
Copyright MN Press

Košarkaši Mege će gostovati Partizanu u trećoj utakmici polufinalne serije plej-ofa Superlige. Meč će se igrati u dvorani "Aleksandar Nikolić", a duel sa crno-belima najavio je trener Marko Barać.

U prethodnom meču, napravljeno je iznenađenje pošto je ulogu favorita imao Partizan. Sada strateg beogradskog tima najavljuje da će igrati bez straha.

- Kao što smo i želeli nakon prve utakmice, izborili smo majstoricu i time još jednom pokazali da ova ekipa nikad ne odustaje. Sada nas očekuje možda i najteži zadatak, ali želim da i njemu pristupimo bez straha i da uživamo u svakom momentu.

Znamo koji su to detalji u igri koji moraju da budu na dobrom nivou, ali pre svega energija mora biti na maksimumu kako bismo se suprotstavili Partizanu - rekao je Barać, a borbu do poslednjeg trenutla najavio je i Omerdžan Iljasolu.

- Nakon poraza u prvoj utakmici, u drugoj smo kao tim odgovorili na pravi način. Želimo da pokažemo karakter i u poslednjoj utakmici polufinalne serije, da se borimo do samog kraja i da damo sve od sebe da dođemo do pobede - kazao je Turčin.

MN Press
 

Pobednik majstorice će se u finalu Superlige sastati sa ekipom Crvene zvezde, koja je prethodno u dve utakmice savladala FMP.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike