Detalji stravične tuče u Berlinu: Makljali se navijači Olimpijakosa i Panatinaikosa - jedna osoba u kritičnom stanju! (VIDEO)

26.05.2024

09:24

0

Bačena je senka na Fajnal-for Evrolige

Detalji stravične tuče u Berlinu: Makljali se navijači Olimpijakosa i Panatinaikosa - jedna osoba u kritičnom stanju! (VIDEO)
Copyright Twitter printscreen/@sport24

Veliki skandal dogodio se u Berlinu u noći između subote i nedelje kada su se sukobile navijačke grupe Panatinaikosa i Olimpijakosa. Grčki huligani stigli su u prestonicu nemačke kako bi podržavli svoje ekipe na Fajnal-foru Evrolige. Ipak, nije moglo da prođe bez incidenta.

 

Kako je preneo košarkaški portal "Bakset njuz" prijavljeno je 12 povređenih osoba, od toga dvoje teže, a jedna osoba je u kritičnom stanju.

 

 

Policija je brzo reagovala, ali se pomučila da situaciju stavi pod kontrolu, navodno za to je bilo potrebno da se u sve uključi i vatrogasna brigada, a na licu mesta je bilo više vozila hitne pomoći.

U tuči je učestvovalo oko 60 ljudi, policija je navela da su neki od njih koristili motke i palice za bejzbol. Nekoliko osoba je privedeno, a istražuje se ko je organizator tuče.

Podsetimo, Panatinaikos večeras od 20.00 igra u velikom finalu Evrolige protiv Real Madrida, dok će se Olimpijakos boriti za treće mesto. Rival crveno-belima od 17 časova je Fenerbahče.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike