Milutinov jedva čeka Fajnal-for: To je najveći košarkaški događaj u Evropi, postao sam jači i bolji posle povrede!

22.05.2024

16:53

0

Biće uzbudljivo u Berlinu

Milutinov jedva čeka Fajnal-for: To je najveći košarkaški događaj u Evropi, postao sam jači i bolji posle povrede!
Copyright Profimedia

Košarkaši Olimpijakosa će u polufinalu Fajnal-fora Evrolige igrati protiv Real Madrida. Biće to svojevrsna repriza prošlogodišnjeg finala, a crveno-beli se nadaju drugačijem ishodu. Jedna od najvećih uzdanica grčkog kluba biće reprezentativac Srbije Nikola Milutinov.

- Osećam se odlično. Uzbuđen sam i radujem se tome. Jedva čekam da počnemo da igramo jer mislim da je to najveći košarkaški događaj u Evropi. Svi žive za ove meče. Uzbuđen sam i nadam se da ću imati drugačije iskustvo od onog koji sam imao sa Olimpijakosom prošli put - rekao je Milutinov za "Eurohoops".

Profimedia
Nikola Milutinov

 

Srpski centar je zbog povrede pauzirao tri meseca, ali vratio se u pogon u duelima sa Barselonom.

- Bila su to tri zaista teška meseca za mene. Bilo je mnogo stvari kroz koje sam prolazio. Ali srećom, imao sam ljude oko sebe da me podrže i daju snagu. Zato što sam imao mnogo uspona i padova. Normalno je kada prođete kroz takvu fazu. Mislim da sam trenutno jači nego što sam bio ranije. Jer, kao što sam mnogo puta rekao, teška vremena te čine jačim i boljim - naglasio je snažni centar.

Osvrnuo se Milutinov na prestojeći polufinalni duel Evrolige i okršaj sa Realom.

- Mislim da je naša odbrana zaista na drugom nivou. Kakvu košarku možemo da igramo pokazali smo u petoj utakmici plej-of serije sa Barselonom. Učinićemo sve da pobedimo. Nije neophodno da igramo lepu košarku ili nešto slično. Radi se samo o tome da uradimo sve što je potrebno kako bi posao završili uspešno - zaključio je Nikola Milutinov.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike