Milutinov na terenu posle dva i po meseca! Dobar tajming za Oli, ali i za Srbiju i Pešića

02.04.2024

23:03

0

Autor: P.K.

Konačno je počeo da radi i trenira, taman za finiš sezone i za OI

Milutinov na terenu posle dva i po meseca! Dobar tajming za Oli, ali i za Srbiju i Pešića
Nikola Milutinov - Copyright MN Press

Nikola Milutinov nije bio u mogućnosti da prošle nedelje u Beogradskoj Areni pomogne svojim saigračimaprotiv Partizana jer nije bio dovoljno spreman, ali sada stižu baš lepe vesti iz Atine – srpski centar je počeo da trenira!

Iz Grčke javljaju da se srpski reprezentativac nakon dva i po meseca pauze vratio treninzima. Očekuje se da će biti deo ekipe koja putuje u Beograd na susret sa Crvenom zvezdom u okviru pretposlednjeg kola Evrolige, ali je zaista mala šansa da zaigra na tom meču u četvrtak.

Podsećanja radi, Milutinov se oporavljao od povrede i hirurške intervencije na petoj metatarzalnoj kosti na levom stopalu koju je zadobio tokom domaćeg derbija protiv Panatinaikosa. Ipak, oporavak je protekao uspešno i spreman je za finale sezone.

 

 

Milutinov je posle osvajanja srebrne medalje u Manili, gde je bio jedan od najboljih, imao mnogo problema sa povredama, ali je uprkos tome imao učinak od 8,7 poena i 5,8 skokova po utakmici, sa indeksom korisnosti od 15,3.

S druge strane, Filip Petrušev neće biti na raspolaganju za meč protiv Crvene zvezde, jer se još oporavlja.

Povratak Milutinova na teren predstavlja razlog za slavlje ne samo za trenera Jorgosa Barcokasa, već i za selektora Srbije Svetislava Pešića, jer ovo znači da će biti spreman za Olimpijske u Parizu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike