Jagu se ne mrda iz Zvezde: Sada ovde imam istoriju, želim još trofeja!

20.05.2024

00:10

0

Brazilski reprezentativac proglašen za najkorisnijeg igrača finalne serije AdmiralBet ABA lige

Jagu se ne mrda iz Zvezde: Sada ovde imam istoriju, želim još trofeja!
Jago dos Santos - Copyright MN Press

Svako finale rađa heroje, a ovosezonska borba za regionalni tron svog je dobila u liku Jaga dos Santosa. Košarkaši Crvene zvezde vratili su trofej AdmiralBet ABA lige u svoj vitrine posle godinu dana pauze, a brazilski organizator igre proglašen je za najkorisnijeg igrača finalne serije plej-ofa sa Partizanom.

- Ne znam. Moj život se promenio. Prošle godine i sada, veliki korak za mene. Drugi ljudi, druga zemlja, drugačija košarka. Borim se za ovo. Borim se za minute. Borim se za ove titule. Protiv Partizana. Znam istoriju rivala. Srećan sam zbog tima, zbog svih - rekao je Brazilac za „Mozzart sport“.

Tokom celog finala omaleni „karioka“ bio je jedan od pokretača Zvezde.

- Znam šta mogu da uradim. Znam šta moram da popravim. Nema veze da li sam prvi ili poslednji igrač. Potrebne su mi titule, osvajao sam ih u Brazilu, u Nemačkoj, sada ovde. To je to. Volim košarku, a titule mi pomažu. Ne govorim to samo zato što smo sada osvojili ABA ligu. Srećan sam i bio bih srećan da ostanem ovde još nekoliko godina – kazao je Jago, pa naglasio:

- Hoću da ostanem ovde. Sada imam istoriju ovde, hoću još. Želim još titula, još svega ovoga. Hoću da budem još bolji igrač, da pravim razliku, da pokažem ko sam – kazao je Jago dos Santos.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Mozzart sport

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike