Obradović o incidentu Nanelija i Lazarevića: Bio sam iznenađen, zaista mi je žao! Verujem Džejmsu i njegovim rečima!

19.05.2024

23:27

0

Ovo je sve zanimalo

Obradović o incidentu Nanelija i Lazarevića: Bio sam iznenađen, zaista mi je žao! Verujem Džejmsu i njegovim rečima!
Copyright MN Press

Košarkaši Crvene zvezde sedmi put su osvojili  AdmiralBet ABA ligu pošto su u trećem meču finalne serije plej-ofa pobedili Partizan u Areni rezultatom 82:76. Crveno-beli su sa 3:0 "počistili" večitog rivala, nakon susreta novinarima se obratio trener Parnog valjka Željko Obradović.

Pripadnike sedme sile posebno su interesovali detalji incidenta između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića koji se desio rano jutros.

- Ja sam zaista bio iznenađen kada su došli u moju kancelariju da mi to kažu. Mi smo završili trening pre 11, pre nego što dođe Zvezda, da se ne viđamo. Nisam mislio da može nešto da se desi, naravno. Rekli su mi, posle Stravično ružna slika i ja to ne opravdavam. Da li je igrač Crvene zvezde započeo i šta je uradio, ne znam. Naneli, nisam ni ulazio da gledam sajtove, muka mi je bilo kad sam čuo da je došlo do takve situacije. Odluka da ne igra je bila moja. Jer posle toga što se desilo jutros i pošto je proveo nekoliko sati u policiji, nije mogao da igra. Ja stojim iza te odluke. Naravno, nemam razlog da ne verujem Džejmsu šta mi je rekao, ali svako mora da odgovara za svoje postupke. Nadležni organi će odraditi sve što treba. Ja koliko sam čuo, Lazarević je izvanredan momak. Šta se desilo između njih. Šteta je što je došlo do situacije za koju ne bih voleo da se ikad više desi - rekao je Obradović.

 

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike