Apel za Grobare pred meč sa Zvedom: Sutra je pred nama zajednički ispit - pokažite ljubav, podršku i dostojanstvo!

18.05.2024

13:02

0

Crno-beli nemaju prava na kiks

Apel za Grobare pred meč sa Zvedom: Sutra je pred nama zajednički ispit - pokažite ljubav, podršku i dostojanstvo!
Navijači Partizana - Copyright MN Press

Košarkaški klub Partizan pozvao je navijače na zajedničku borbu za pobedu "na terenu i na tribinama", pred treću utakmicu finalne serije regionalne AdmiralBet ABA lige protiv Crvene Zvezde (nedelja 20.30). Saopštenje crno-belih prenosimo u celosti i bez izmena:

 

 

- Poštovani navijači, Vi koji ste ovom timu Partizana čitave sezone bili pokretačka snaga! Vi, kojima se divi cela Evropa! Vi o kojima zluradi pojedinci žele da pričaju loše i za to jedva čekaju povod!

Sutra je pred nama novi veliki zajednički ispit! Svi zajedno, moramo biti na svom maksimumu kako bi se izborili za pobedu i odbranu titule šampiona! Zaostatak nije mali, ali ga zajedno možemo nadoknaditi! Ovim putem, Klub se obraća vama i poziva na budnost u svakom trenutku utakmice! Svaki poen je važan, a svaki sekund meča presudan!

Budite glasni i strastveni! Još jednom pokažite zašto ste najbolji! Pokažite ljubav, pružite podršku! Pokažite dostojanstvo i budite pametni! Borimo se za pobedu na terenu i na tribinama! Neka utakmica prođe bez vređanja po bilo kom osnovu i bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren!

Ne dozvolimo zluradima da likuju i proglašavaju Klub i navijače Partizana negativcima! Partizan je iznad svih! Pokaži koliko ti je stalo! Zajedno do pobede! - piše u saopštenju KK Partizan.

Podsetimo, Crvena zvezda vodi sa 2:0 u pobedama i ima meč loptu pred susret u Beogradskoj areni.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike